Хочете тут жити? Вчіть нашу мову!!!

Сергій Якимчук

Вчора написав пост про театралізований мітинг в Маріуполі і про російськомовне ватне “насєлєніє укрАЙіни”, яке там стояло з російськомовними плакатами і написами на них ще часів Януковича і партії російськомовних риго-аналів.
Потім отримав гнівний (чи гнійний? Як правильно в даному випадку?) коментар від російськомовної Ирина Новохатняя.
Тому я хочу запитати в неї, а для чого ви, російськомовні, нас українців постійно тероризуєте нападом свого російськомовного Путіна? Для чого ви російськомовні нас українців постійно шантажуєте тим, що Україна розвалиться і ми отримаємо свою Україну в кордонах Австрійської Імерії як ви тут мені пишете?! Для чого ви російськомовні постійно нам погрожуєте втратою нашої країни?!
До речі, поясніть мені як це може статися?!
Можливо ви натякаєте на те, що ви і решта російськомовних перейдете на бік нашого одвічного ворога коли той наступатиме?! Чи ви натякаєте на те, що ви і ваші російськомовні соплімєннікі знову вийдете і будете кричати “Путін ввєді вайска убєй хахлоф!”.
Та не буде цього!
Тому, що ми вам не позволимо!
І не позволимо вам побудувати на нашій землі якусь свою російськомовну Єврорашу замість нашої України!
Хочете тут жити? Вчіть нашу мову!!!
За три роки війни ви навіть не спромоглися це зробити!
Російська мова, це – символ Росії тому, не важливо з яким символом Росії ви носитеся по Україні, з російським триколором в руках чи з російським язиком на вустах!
І останнє. З вашого коментаря я зрозумів, що Турчинов не підписав в свій час скасування мовного Закону КК бо відчував, що ви і решта російськомовних почали би вбивати нас українців по всіх областях лише за те, що ми хочемо в Україні говорити своєю українською мовою?!
Так як це робили російськомовне бидло на Донбасі?!
Тобто в цьому полягає причина втрати нашої країни до тих кордонів про які ви нас лякаєте?! Тобто проблема і загроза України і Українського Народу полягає в існуванні невдоволених російськомовних і етнічних росіян на нашій землі, які будь-якої миті готові перетворити Україну на Російську імперію?!!
З ваших слів виходить, що якщо ми будемо відстоювати свої права на свою Мову, Історії та Культуру, то ви нас тоді знищите фізично, а якщо не будемо боротися за українське радіо і телебачення, то ви нас знищете шляхом своєї повзучої русифікації?!!
То чим ви відрізняєтеся від вашого російськомовного Путіна?!
Той принаймі дає нам можливість і шанс загинути Воїнами в бою і в боротьбі, а не мовчазними покірними рабами…

Залишити коментар