Антон Геращенко: Савченко листувалася з терористами

Антон Геращенко: Савченко листувалася з терористами

На своїй сторінці у Фейсбуці, радник МВС України спробував пояснити недавні заяви Надії Савченко про необхідність переговорів з представниками ДНР і ЛНР, зокрема з Захарченком і Теслярським.

Проект «Миротворець» поділився інформацією про зламаний поштовий ящик Марії Коляди, яка була затримана СБУ за організацію безладів в місті Миколаїв. Також російську терористку звинувачували в шпигунстві і в активній участі в атаках на адміністративні будівлі.

«Савченко, будучи в ув’язненні, можливо від відчаю, писала їй (Марії Коляді — ред.) листи, намагаючись знайти вихід з ситуації, що можна зрозуміти», — пише Антон Геращенко. На думку українського політика, цей факт може пролити світло на недавні проросійські заяви Надії.

Засновник проекту «Миротворець» Катерина Яресько уточнила, що листи датовані 14 жовтня 2014 року. Учасники проекту надаючи фотокопії документів і викладаючи їх на сайт зазначають, що у своїх листах Надія Савченко, називає ополченців «своїми людьми», намагаючись переконати терористку прийняти її точку зору.
Далі, Надія пише про силу волі українського народу, який воює не проти “… когось, а за щось. Щоб вільно і гідно і по-совісті жити на українській землі” — цитата з листа.

«Я залишаюся патріотом своєї Батьківщини — України!» — пише український політик.

На сайті проекту також представлена відповідь Марії Коляди. Вона критикує мети Майдану, які не були виправдані.

«Для українців Майдан був антиолігархічний, тоді чому Порошенко не продав свій бізнес. За інших, я промовчу», — пише російська терористка.

До подій в Україні, Марія Коляда була прихильником опозиції політики Росії.

Залишити коментар