Військовий Олег Кокуленко жорстко спустив з небес на землю театральних політиків (ВІДЕО)

Олег КокуленкоПредставник Бойового братства Олег Кокуленко нагадав Андрію Райковичу навіщо його обирали люди та закликав перестати займатися політичними іграми.

Гучну промову військовий оголосив під час засідання погоджувальної наради перед черговою сесією Кіровоградської міської ради.

Нарада проходила у присутності лідерів фракцій та представників Бойового братства. Політики як завжди не могли дійти згоди, через що діалог неодноразово переростав у сварку з взаємними образами.

Представники громадськості не витримали чергової демонстрації політичного спектаклю і вирішили втрутитися у розмову.

“Мені боляче дивитися, як здорові мужики, які повинні воювати, зараз сидять тут посміхаються і зображають з себе великих мужів. Ми не воювали за Райковича, Табалова чи Порошенка. Ми воювали за дітей, які нам присилали листи і малюнки. Сховалися ви за спинами цих дітей, чи опинилися за спинами цих дітей у вирішенні більш важливих питань – вирішувати вам.

Вам показують, що у нас на сході все погано. Так от не переживайте за передову, ми там все зробимо. А що у вас в тилу відбувається? Ви виконуєте свою роботу?..”, – звернувся до політиків Олег Кокуленко.

У свою чергу голова спілки офіцерів України Андрій Бойко, пояснив міському голові що відповідальності не уникнути.

“Андрій Павлович, ви говорили що служили. Я вам як військовий військовому скажу – якщо підрозділ не виконує свої функції відповідальність несе командир підрозділу. Не треба кивати направо чи наліво, знайдіть рішення. Ваша посада не це не тільки привілегія, а й відповідальність. Відповідайте за свої слова.”, – зауважив Андрій Бойко.

Міський голова повідомив, що почув військового, однак сприйняв пропозицію йти на компроміс доволі скептично.

Нагадаємо, Андрій Райкович повідомив, що включив вимоги опозиції до порядку денного.

 

http://prodereban.com.ua/news/vijskovij-oleg-kokulenko-zhorstko-spustiv-z-nebes-na-zemlyu-teatralnix-politikiv-video-170936/

Залишити коментар