Натяки та погрози щодо  опозиціонерів в Новоукраїнці

«А от вам друзі, вже пішли погрози від мерії(чи можливо хтось знає цю людину, тоді повибачаюсь). Я звісно знаю хто це погрожує(по фото,і підписом під ним) це всього лиш плата за свободу слова, а саме за висвітлювання свого бачення що відбувається в нашому місті Новоукраїнка. Ідуть вже погрози щодо особистого бізнесу,перевірками погрожують ,тощо.  Пішов тиск, щоби Гречан закрив рота. Ну м’яко кажучи не рекомендував би вам, вельмишановний , цього робити. Давно Ботів не було-з’явились. От вам друзі і реалії управління в нашому місті. А коментарі були під постом стосовно здорожчання проїзду в нашому місті.»

Це пост депутата  Новоукраїнської районної ради Олега Гречана про початок тиску  та погроз-натяків в мережі Фейсбук від особи на призвіще «Івановп». Писало і поспішало сховатися, про що свідчить остання літера в призвищі. А ще влітку у двох опонентів та критиків Олександра Корінного загадково відкрутилися болти на колесах. То ж Новоукраїнка загадково перетворюється в «зону мякого тероризма». Слава Богу, що не стріляють та немає вбитих та поранених… Але всяке може трапитись, бо в сусідньому Кропивницькому три роки тому і гранати вже жбурляли. А тут якось боєприпаси бережуть.

А справа стосувалася підвищення плати за проїзд, інші писали про відсутність пільгових категорій в Новоукраїнці при перевезенні пасажирів. Рішення про зміну тарифа прийняв, як всюди і роблять, кишеньковий виконком, члена якого здебільшого тими автобусами не їздять через наявність власних авто. Та є можливість сесією ОТГ відмінити таке здирство. Та чи є в Новоукраїнській ОТГ серед депутатів сміливці, які б поставили в рамки розумного власний виконком? Час розставить все на свої місця. Цікаво, що навіть в столиці маршрутки возять киян за 7-10 грн. То чому  невеличка Новоукраїнка, де всіх вулиць вистачає лише на 155 кілометрів так «навчилася рахувати» та ціноутворювати?

Максим Буцалюк

Натяки та погрози щодо  опозиціонерів в НовоукраїнціFacebookTwitterEmailОтправить

Залишити коментар