А якщо завтра війна?

Мабуть кожен громадянин України задавав собі питання: «А якщо завтра війна? Що робити?». А війна йде вже 11 років, а деякі «громадяни» України досі не сформулювали відповідь для самих себе. Хоча, єдиною відповіддю на це питання є – треба готуватись, фізично, морально, підвищувати рівень знань і навичок. Тому що відсидітись на дивані і хай хтось інший щось робить, а мені і так норм…. НЕ ВИЙДЕ!!!

Якщо ви ще не зрозуміли, ВІЙНА, якщо ще не прийшла прийде, то обов’язково ПРИЙДЕ ДО КОЖНОГО!!! Тож не бачу сенсу піднімати хвилю неконституційності положень нового закону про мобілізацію, уникати анонсованого оновлення даних військовозобов’язаних, кричати про тотальну зразу сидячи на кухні і боячись вийти з дому, бо кругом ТЦК. Смішно? А хлопцям в камуфляжах не смішно… Вони «закінчуються» морально та фізично, а це твій сусід, брат, колега, а «ТИ» сиди і бійся далі та гордо дивись в очі матерям, і запам’ятай фразу, яку ти будеш казати москалям, які прийдуть в твій дім – «пацани, я протів войни, я гражданскій, я не ваєвал».

І ці «диванні воїни і військові екперди» 21 травня почали роздувати в соцмережах тєму про нелигітимність влади, закінчення терміну В.Зеленського та іншу дічь, яка під час війни, як мінімум, не на часі. Ви думаєте, що це припинить війну чи мобілізацію? Перестануть літати ракети, закінчаться бойові дії і зникне страшний ТЦК? НІ!!! Так не треба качати на користь рашки ситуацію, мало того, що і так тримаєте «економічний фронт» кажучи, що ви державі нічого не винні, то не лізьте у внутрішні справи країни як повноцінні громадяни! Бо повноцінні громадяни захищають свою країну зі зброєю в руках!

Залишити коментар