Скільки ще потрібно спекуляцій навколо питання подальшої легітимності Президента України?!?

Ось і пройшло 20 травня 2024 року, тим самим сплив п’ятирічний термін перебування Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО на посаді Президента України…

Незважаючи на те, що в Україні ніхто серйозно не ставить під сумнів легітимність діючого Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО, окремі проросійські телеграм-канали через своїх ботів та окремих чекателів «руського міра» активізували широкомасштабну кампанію спрямовану на формування у суспільства думки про те, що Голова держави фактично втратив свої повноваження та позбавлений права виконувати обов’язки передбачені Конституцією України.

Проте сьогодні хотілось би поговорити не про те, що намагаються нам нав’язати з-за «порєбріка», а про наших найпартіотичніших патріотів, які позиціонують себе чи не єдиною силою, яка стоїть на захисті нашої державності… Саме, так, ви правильно здогагадались… мова йтиме про «Європейську солідарність». Так, окремі політики ЄСівці почали переносити вказану інформацію з ІПСО-шних анонімних пабліків в український інформаційний простір, чим фактично підігравали рф у «розхитуванні» внутрішньо-політичної ситуації в Україні. Як ми всі знаємо, головна мета рф змусити українців сумніватися дієздатності влади та Гаранта Конституції – Президента України, а світову спільноту переконувати у тому, що владу в Україні узурповано, нехтуючи всіма демократичними принципами, тим самим нав’язуючи нашим партнерам думку про безперспективність подальшої підтримки України в економічній та військовій сферах. Тож постає цілком закономірне питання: «Яку мету ставлять перед собою партійці є Євросолідарності?» Хотілось би вірити у те, що вони як завжди бажають «ХАЙПАНУТИ», бо інакше такого роду дії можна розцінити як спробу підірвати українську державність та норми Конституції.

А тепер про конкретику… Саме цю риторику підхопив сайт «Еспресо», який належить родині нардепа від Європейської солідарнсті Миколі КНЯЖИЦЬКОГО, де опублікував колонку екс-нардепа Мишка КОСІВА, де останній стверджує, що в травні п.р. виникне ситуація «самовільного захоплення влади» з боку Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО…

Але Ми повинні чітко розуміти, що фактично маємо справу з російською інформаційною кампанією. Однак, прикро за те, що до ворожої пропаганди приєднуються деякі українські політики, для яких їх особисте «ЕГО» прагне нагадати про себе та є найважливішим, ніж обороноздатність України.

Українці чудово розуміють, що вибори б відбулися, якби не війна, а проводити їх під обстрілами наших міст та селищ, витрачати на це кошти з державного бюджету, замість того, щоб їх використати на снаряди та безпілотними для Збройних сил України!

Тому, хочемо ще раз нагадати, що згідно норм Конституції Президент України продовжить виконувати свої повноваження в повному обсязі до обрання нового Президента, що і відбудеться на цивілізованих, демократичних виборах після нашої Перемоги!!!

Залишити коментар